Caută
  • Una cu Cealaltă

Eu cobor la capat!

Pana una alta, Una cu Cealalta au prins trenul asta impreuna. Din vagonul intunecat se mai surprinde cateodata un dialog.


- Auzi, Cealalta? Tu crezi ca exista iubire fara asteptari?, se intreaba Una uitandu-se la adunatura de nori fumurii (din capul ei).

- Eu cred ca locul ala unde nu sunt asteptari e un loc lipsit de vitalitate si dorinta. Nu imi dau seama cum poti sa iubesti fiind acolo. E un loc pe care nu mi-ar placea sa-l vizitez.


Una se rezema pe umarul Celeilalte si incepuse usor sa planga. Simtea ca vrea sa se desprinda de o dorinta, dar asta insemna sa rupa o bucatica din ea. Bucatica asta e ca un cub rubik care nu are rezolvare. Oricat ar incerca sa o intoarca pe toate partile, culorile nu formeaza solutia mult dorita. Istovita de ganduri si sentimente chinuite, Una adoarme in poala Celeilalte alunecand intr-un vis scurt si extravagant. 

- Ma gandeam sa facem curat in geamantane. Cred ca am carat prea multe cu noi. Ce zici?, spune increzatoare Una.

- Eu mi-am luat strictul necesar, nu stiu despre ce vorbesti, nu renunt la nimic, replica Cealalta.

- Bine, bine! Am alta idee. Facem schimb de lucruri pentru o vreme. Tu mi-l dai pe Noroc si eu ti-o dau pe Dorinta. Schimbul ne da sansa sa ne bucuram de ele altfel si nu trebuie sa renuntam la Niciunul.

Una incepuse sa zambeasca si incantarea ei alungase norii fumurii. 


- Una! Unaaa! Trezeste-teeee! Ma doare piciorul. Nu pot sa te mai tin.

Buimaca Una se trezi cu o revelatie si curaj. 

- Stii ce, Cealalta! Te tin si ma tii pana la capat. Coboram impreuna la ultima! 
9 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

© 2019 Una cu Cealalta. Proudly created with Wix.com

  • Instagram Black Round